Ajankohtaista

Sali täynnä iloisia jumppaajia

 

Torstaina 18.5. vietetään helatorstaita, joten silloin ei ole jumppaa.

 

Tässä kevään 2023 loppukauden tiedote. 

Sonetta Harjanne on valittu seuran uudeksi puheenjohtajaksi. Onnittelut. Kiitos Annu Tuominen, joka hoiti erinomaisesti seuran puheenjohtajuutta usean vuoden ajan.

Kausi lähenee loppuaan. Drumsö lågstadieskolanissa viimeinen tunti on keskiviikkona 24.5. Lykillä viimeinen tunti on tiistaina 30.5. Päivätunnit eli tiistaisin klo 11-12 ja perjantaisin klo 13-14 jatkuvat kesäkuun puoliväliin saakka. Tiistain tunti siirtyy kesäkuuksi kirkon jumppasaliin. Viimeinen päivätunti on perjantaina 16.6.

Lauantaina 13.5. on Lauttasaaren liikuntapäivä. Pyrinnöllä on tuolloin yksi tunti suunnattuna aikuisille. Tunti pidetään klo 13.15-14 kirkon portailla. Tunti on suunnattu kaikille, jotka pystyvät liikkumaan portaissa. Tule kokeilemaan porrastreeniä iloisen musiikin tahdissa. Ja ota kaveri mukaan! Sään mukainen vaatetus. Ohjaajana Elina.

Maanantain tunneilla ei tarvita enää loppukaudella käsipainoja, pelkkä matto riittää.

 

 

 

Ilmoittautuminen kevään 2023 tunneille on avattu!

Kevään 2023 jumppakausi on saatu käynnistettyä. Tervetuloa sekä aikaisemmin toiminnassa mukana olleet että myös uudet jäsenet. Muistattehan tehdä ilmoittautumisen. Aikuisten tunneille riittää yksi ilmoittautuminen, se oikeuttaa osallistumaan kaikille aikuisten tunneille. Olemme kuunnelleet toiveita ja lisänneet yhden päivätunnin lukujärjestykseen. Muistattehan, että jokaiselle tunnille kannattaa ottaa oma jumppamatto mukaan. Lykillä on muutamia lainamattoja, mutta muissa paikoissa ei ole. Tervetuloa mukaan liikkumaan! 

 

Ilmoittautumaan tästä

 

Lauttasaaren Pyrintö Ry:n vuosikokous 17.4.2023

 

Lauttasaaren Pyrintö Ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään maanantaina 17.4.2023 kello 19.15 Lauttasaaren yhteiskoululla (sisäpiha). 

 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Lisäksi jäsenistö voi esittää kokoukselle käsiteltäviä asioita. Nämä lisäykset kokouksen asialistalle tulee toimittaa kirjallisesti viimeistään 7 päivää ennen kokousta osoitteeseen annu.tuominen@gmail.com.

 

Kokouksen esityslistan sekä kokousmateriaalit löydät tästä

 

 

Tästä pääset katsomaan tarkemmat ohjeet järjestelmään